Αρχική Fun Time Το ιδανικό Πάρκο και Ποδηλατοδρόμιο για ξέφρενο παιχνίδι στη Νέα Ερυθραία!

Το ιδανικό Πάρκο και Ποδηλατοδρόμιο για ξέφρενο παιχνίδι στη Νέα Ερυθραία!

πάρκο 3
Σε αυτό το Πάρκο, έχουμε περάσει ατέλειωτες ώρες με τα παιδιά μας. Τεράστιο, άριστα οργανωμένο, με διάφορους χώρους για κάθε είδους παιδικής δραστηριότητας. Είναι από τα μέρη που τα παιδιά ζητάνε να πάνε κάθε Σαββατοκύριακο, και το καλοκαίρι κάθε απόγευμα.

Το πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία σε μία έκταση περίπου 10 στρεμμάτων, η οποία κατά το παρελθόν φιλοξένησε ένα εργοστάσιο της εταιρίας Ήβη. Η πρόσβαση είναι εύκολη, είτε από την Εθνική οδό μέσω της γέφυρας Βαρυμπόμπης, είτε από την Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου, δηλαδή τη συνέχεια της Λεωφόρου Κηφισίας.

πάρκο 1

Έχει κούνιες, χώρο με κατασκευή αναρρίχησης, extreme games, άπλετο χώρο για τρέξιμο, κυνηγητό, κρυφτό και πίστα για skate board.

Το πάρκο καταλαμβάνει έκταση 9.8 στρεμμάτων από τα οποία το 70% είναι χώρος πρασίνου, 2 στρέμματα είναι επενδεδυμένες επιφάνειες μονοπάτια και 475 τ.μ. είναι στοιχεία νερού.

Είναι αναμφισβήτητα ένας υπαίθριος χώρος που δυστυχώς δεν συναντάται συχνά στις ελληνικές πόλεις.

Στο χώρο λειτουργεί αναψυκτήριο με λογικές τιμές ενώ δίπλα ακριβώς απ’ το Πάρκο, βρίσκεται ένα σούπερ Ποδηλατοδρόμιο! Το Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Νέας Ερυθραίας, διαθέτει τις ειδικές διαδρομές με σήμανση κι είναι ανοιχτό όλο το χρόνο.

Διατίθενται ποδήλατα με ή χωρίς βοηθητικές ρόδες κι εξοπλισμός.

Το Πάρκο και το Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής βρίσκονται επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, κάθετος της Εθνικής Αντιστάσεως, στη Νέα Ερυθραία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.