Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών!

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών!

Η 19η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως η «Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών» και ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει ημερίδα με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση περιστατικών βίας κατά των παιδιών.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και συγκεκριμένα οι Τομείς Παιδαγωγικών και Δημοσιογραφίας, θα συμμετέχουν και θα στηρίξουν την εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης των σπουδαστών του. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00, στο βιβλιοπωλείο «ΙΑΝΟΣ»στην Αριστοτέλους και εκτός από την ενημέρωση, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρέμβουν στη συζήτηση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδάστριες Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν αφήγηση του παραμυθιού «Κάποιος με Ενοχλεί».

Τέλος, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη διαδραστική δράση «Σήκωσε ΤΟΙΧΟ ενάντια στην Κακοποίηση των ΠΑΙΔΙΩΝ», όπου θα αναρτηθεί ένας τοίχος στον οποίο οι συμμετέχοντες θα γράφουν τα μηνύματα τους ενάντια στην Κακοποίηση των παιδιών.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας προβάλλοντας συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο, για ακόμα μια φορά στηρίζει δράσεις που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, προωθώντας παράλληλα στους σπουδαστές του τις αξίες της ανθρωπιάς και του εθελοντισμού!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.