Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με πρόγραμμα υποτροφιών

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με πρόγραμμα υποτροφιών

IEKΤο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους χιλιάδες συνάνθρωποι μας, ανακοινώνουν το πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Οι παρεχόμενες υποτροφίες, αφορούν δικαιούχους από συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι λόγω των οικονομικών συγκυριών αδυνατούν να καταβάλλουν τα πλήρη δίδακτρα. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα υποτροφιών, έχουν όσοι είναι μέλη οικογενειών με τουλάχιστον έναν γονέα άνεργο, τα μέλη των οικογενειών με πολύ χαμηλό εισόδημα, καθώς και τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών.

paidagogika_3Η προσφορά αφορά τις εγγραφές των δικαιούχων στα τμήματα Οκτωβρίου 2014, που θα ξεκινήσουν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για τους παρακάτω Τομείς Σπουδών:

Πληροφορικής
ΜΜΕ
Υγείας
Ομορφιάς
Προσχολικής Αγωγής
Υπηρεσιών Ασφαλείας
Εφαρμοσμένων Τεχνών
Μηχανολογίας
Επισιτισμού - Τουρισμού
Οικονομίας - Διοίκησης

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας για να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας,

Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

2310 552406, www.xinis.edu.gr,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.