Αρχική Νέα Το Infokids.gr και η Κάρμεν Ρουγγέρη σας προσκαλούν στη φιλανθρωπική παράσταση "Ο Κουρέας της Σεβίλλης"

Το Infokids.gr και η Κάρμεν Ρουγγέρη σας προσκαλούν στη φιλανθρωπική παράσταση "Ο Κουρέας της Σεβίλλης"

Το Infokids.gr, στα πλαίσια των φιλανθρωπικών του δράσεων με θέμα «Στηρίζουμε τα Παιδιά», και η αγαπημένη μας Κάρμεν Ρουγγέρη, διοργανώνουν την παράσταση αλληλεγγύης "Ο Κουρέας της Σεβίλλης" για τις οικογένειες του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα στο Θέατρο Κιβωτός (Πειραιώς 115).

Αντί εισιτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη, παιχνίδια, ρούχα και είδη ατομικής προστασίας (κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια). Όλα τα είδη που θα συλλεχθούν, θα διατεθούν στο Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες με παιδιά που τα χρειάζονται.

Για δηλώσεις συμμετοχής - προκράτηση θέσεων για την παράσταση αλληλεγγύης «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» μπορείτε να τηλεφωνείτε στα γραφεία του Infokids.gr στο 210 512 1893 (καθημερινές 11:00 – 17:00).

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την παράσταση ΕΔΩ.(ο σύνδεσμος δεν είναι πια σε λειτουργεία)

Ας κάνουμε την καλή πράξη των Χριστουγέννων, σκορπίζοντας χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια που το έχουν ανάγκη! Σας περιμένουμε!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter