Αρχική Νέα 'Το Infokids.gr και η Oμάδα 'Θέατρο Ρετρό σας πάνε θέατρο με 1+1 εισιτήριο δώρο!

'Το Infokids.gr και η Oμάδα 'Θέατρο Ρετρό σας πάνε θέατρο με 1+1 εισιτήριο δώρο!

Από-που-πάνε-για-το-κάστρο-παρακαλώ396451-253-11 (1)Πηγαίνοντας στο Θέατρο Εν Αθήναις το Σάββατο 6 Απριλίου στις 17:00 για να παρακολουθήσετε την υπέροχη παιδική παράσταση ''Από που πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;" πείτε τη μαγική λέξη "infokids.gr" στα ταμεία και πάρτε δώρο με την αγορά ενός εισιτηρίου ακόμα ένα εισιτήριο δώρο.

Η υπόθεση του έργου:

Το έργο είναι βασισμένο σε νορβηγικό μύθο και παρακολουθεί τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ έναν μυστηριώδη λευκό αρκούδο που μιλάει, και μια φτωχή κοπέλα που τον ακολουθεί στο πλούσιο κάστρο του, με αντάλλαγμα τη σωτηρία απ’την πείνα της φτωχής οικογένειας της. Τα πράγματα όμως στη ζωή – όπως και στο παραμύθι μας – δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται και σύντομα το κορίτσι ανακαλύπτει ότι ο λευκός αρκούδος, έχει ένα μυστικό όπου εκείνη θα πρέπει να αποδεχτεί και να ζήσει με αυτό γιατί αλλιώς θα πάθουν και οι δύο μεγάλο κακό. Ένα δώρο της μητέρας της όμως που θέλει να την προστατεύσει θα την οδηγήσει στο να κάνει ένα λάθος, τις συνέπειες του οποίου θα πρέπει να δείτε την παράσταση μας για ν’ ανακαλύψετε.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συλληψη ιδέας – Αγγελική Φράγκου, Μαργαρίτα Κυραγιάννη
Συγγραφή-Διασκευή Κειμένου – Μαργαρίτα Κυραγιάννη
Σκηνοθεσία – Χορογραφία– Μάρθα Κλουκίνα
Επιμέλεια Μουσικής – ‘Θέατρο Ρετρό’
Σκηνικά-Κοστούμια – Άννα Μαγουλιώτη
Διεύθυνση Παραγωγής-Κλαίρη Γεωργακοπούλου
Παραγωγή- ‘Θέατρο Ρετρό’-Αγγελική Φράγκου
Υπεύθυνη προβολής – Δέσποινα Κραουνάκη

ΠΑΙΖΟΥΝ
Δημήτρης Κατσιμίρης, Αγγελική Φράγκου, Μαρία Ψαθά

Πού: Θέατρο ‘ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ’, Ιάκχου 19, Γκάζι
Κρατήσεις : 6983-434636
Γενική είσοδος 10 ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.