Αρχική Νέα Το infokids.gr και ο Γιώργος Κατσέλης σάς περιμένουν στις 11.00 στο Αγροτικό Χωριό στο Γκάζι

Το infokids.gr και ο Γιώργος Κατσέλης σάς περιμένουν στις 11.00 στο Αγροτικό Χωριό στο Γκάζι

* Δείτε live τα δρώμενα από το Γκάζι στις 11.00 από την ιστοσελίδα του infokids.gr.

Ελάτε στην Τεχνόπολις στο Γκάζι και γευτείτε τα κεράσματα της ελληνικήε γης. Δεκάδες παραγωγοί σας περιμένουν με τα καλούδια τους να σας συστήσουν τις ομορφιές του τόπου τους, αλλά και ένα σωρό εργαστήρια για τα παιδιά θα τα μυήσουν σε έναν κόσμο διαφορετικό από αυτόν της πόλης.

Το infokids.gr θα είναι εκεί σήμερα το πρωί και με τον εκπαιδευτικό - συγγραφέα Γιώργο Κατσέλη θα σας ταξιδέψουν στον Πλανήτη της Φαντασίας.

Κυριακή 19 Μαϊου, στις 11.00

Ο εκπαιδευτικός-συγγραφέας Γιώργος Κατσέλης θα παρουσιάσει το βιβλίο του Στον Πλανήτη της Φαντασίας (εκδόσεις Ψυχογιός) μέσα από ειδικά σχεδιασμένα δρώμενα και θεατρικό παιχνίδι με την ενεργό συμμετοχή των μικρών μας φίλων.

katselis


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.