Αρχική Νέα Το infokids.gr και "Του φεγγαριού η κόρη" συναντιούνται με τους μαθητές της Σχολής Αυγουλέα Λιναρδάτου (8/6)

Το infokids.gr και "Του φεγγαριού η κόρη" συναντιούνται με τους μαθητές της Σχολής Αυγουλέα Λιναρδάτου (8/6)

03coveraki

Συντροφιά με ένα βιβλίο τα παιδιά ταξιδεύουν στο χώρο της φαντασίας, ονειρεύονται, βλέπουν το κόσμο με μια διαφορετική ματιά. Εμείς εδώ στο infokids.gr με κίνητρό μας τη Φιλαναγνωσία, θέλουμε να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα βιβλία με μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές, που αγαπούν τα βιβλία και τις ιστορίες που κρύβονται μέσα στις σελίδες τους.

Αύριο, Σάββατο 8 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί, η αγαπημένη μας συγγραφέας Μαρία Σούμπερτ συντροφιά με το παιδικό της βιβλίο "Του φεγγαριού η κόρη" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση, θα βρεθεί στο πλευρό των μαθητών του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού της σχολής Αυγουλέα Λιναρδάτου (Β' Σχολικό Συγκρότημα, Ελ.Βενιζέλου 112-114, 12132 Περιστέρι).

Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τις έννοιες της αγάπης, της περιέργειας, της επιμονής και της υπομονής μέσω ενός διασκεδαστικού θεατρικού παιχνιδιού με την ενεργό συμμετοχή τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.