Αρχική InfoTV Τα παιδιά βοηθούν παιδιά Το infokids.gr κάνει έκπληξη σε δύο κοριτσάκια που γιορτάζουν από το Σωματείο Οι Φίλοι του Παιδιού

Το infokids.gr κάνει έκπληξη σε δύο κοριτσάκια που γιορτάζουν από το Σωματείο Οι Φίλοι του Παιδιού

Ο παιδικός σταθμός του Σωματείου Οι Φίλοι του Παιδιού στεγάζεται σε ένα πολύ ζεστό χώρο στο Μεταξουργείο, στην οδό Καλυψούς 8. Εκεί, την 1η μέρα του Ιουλίου μάς περίμεναν τα 30 περίπου παιδάκια που φιλοξενούνται, αλλά μη γνωρίζοντας επακριβώς το λόγο. Ο λόγος όμως ήταν και η έκπληξή μας. Μια μεγάλη τούρτα Barbie, θα σκόρπιζε χαμόγελα σε δύο μικρά κοριτσάκια, την Αλεξάνδρα και την Μαρισίνα, που είχαν τα γενέθλιά τους.

Μαζί μας και ο Κώστας Κρομμύδας, ο οποίος με χαρά δέχτηκε την πρόταση του Infokids και πλαίσίωσε την προσπάθειά μας με πολλή αγάπη.

Η λάμψη στα μάτια των παιδιών ήταν απίστευτη όταν τον είδαν να μπαίνει στο χώρο με μια τεράστια τούρτα BARBIE που μας πρoσέφεραν  τα ζαχαροπλαστεία ΜΕLOSA.
Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ στήριξαν αυτή την προσπάθεια προσφέροντας βιβλία στα παιδιά.
Αυτή τη μέρα θα την θυμόμαστε για πολύ…  φύγαμε από το σωματείο πιο γεμάτοι… δίνοντας μια υπόσχεση στους ίδιους μας τους εαυτούς…  να συνεχίσουμε να βοηθάμε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

7-2-2013 5-46-24 PM


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter