Αρχική InfoTeens Νέα Το infokids.gr "κάνει παιχνίδι" στο gameAthlon 2014

Το infokids.gr "κάνει παιχνίδι" στο gameAthlon 2014

GameAthlon 2014~

Για πρώτη φορά οργανώθηκε και σχεδιάστηκε σε πανελλήνια κλίμακα ένα event αφιερωμένο στον κόσμο του Gaming και όχι μόνο. Στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου στο GameAthlon οι κονσόλες παίρνουν «φωτιά».
Τουρνουά, κονσόλες και PC είναι μόνο μια γεύση , με τον χώρο και τη διοργάνωση να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, και το κτίριο να γεμίζει από πάνω μέχρι κάτω με δραστηριότητες για το κοινό.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει επίσης παράλληλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ομιλίες για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της τεχνολογίας, τις καινούργιες εκδόσεις λογισμικού, την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά και πολλά ακόμα.
Το infokids, χορηγός επικοινωνίας του gameathlon παρουσίασε την ιστοσελίδα του σε ένα ειδικό event και μοίρασε δώρα.

Δείτε το βίντεο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.