Αρχική InfoTeens Νέα To infokids.gr ξεναγείται στα "άδυτα" του Ερευνητικού & Πειραματικού Κέντρου της φαρμακευτικής βιομηχανίας ELPEN

To infokids.gr ξεναγείται στα "άδυτα" του Ερευνητικού & Πειραματικού Κέντρου της φαρμακευτικής βιομηχανίας ELPEN

1-8-2014 11-25-38 πμ

Αλήθεια, έχετε ποτέ σκεφτεί πόσες και ποιες ειδικότητες επιστημόνων εργάζονται σε ένα ερευνητικό κέντρο; Το infokids.gr ξεναγήθηκε στο Ερευνητικό και Πειραματικό Κέντρο της φαρμακευτικής εταιρείας Elpen στο Πικέρμι και πραγματικά εντυπωσιάστηκε από τον ερευνητικό "πυρετό", τα πειράματα και τις επιστημονικές εργασίες που επιτελούνται από βιολόγους, γιατρούς, φαρμακοποιούς και κτηνιάτρους. Και επειδή εδώ, στο infokids.gr πιστεύουμε πολύ στο γεγονός ότι τα νέα παιδιά, οι μαθητές του γυμνασίου θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα επιλογής του επαγγελματικού τους προσανατολισμού, με άλλα λόγια του προσανατολισμού της ζωής τους, μέσα από την παρουσίαση όσο το δυνατόν περισσότερων προτάσεων και επιλογών, αποφασίσαμε να μπούμε στα εργαστήρια ενός σπουδαίου ερευνητικού κέντρου, να μιλήσουμε με τους υπεύθυνους και εν τέλει να δούμε από κοντά τι ακριβώς γίνεται σε ένα τέτοιο χώρο.

1-8-2014 11-27-41 πμ

To Κέντρο είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στην Ελλάδα και έχει τιμηθεί με περισσότερα από 10 βραβεία από ελληνικούς και ξένους επιστημονικούς φορείς, προς αναγνώριση των υπηρεσιών και της ποιότητας του έργου που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του.

1-8-2014 11-28-29 πμ

Ο κ. Απόστολος Παπαλόης, Βιολόγος, PhD, KSJ και Διευθυντής του Ερευνητικού & Πειραµατικού Κέντρου, μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα του infokids.gr για τα περισσότερα από 300 ερευνητικά πρωτόκολλα και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στο Κέντρο καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου, τη συνεργασία με Ελληνικές Πανεπιστημιακές κλινικές και εργαστήρια και τις περισσότερες από 170 δημοσιεύσεις σε έγκριτα περιοδικά της Υγείας.
Επιπλέον, έκανε λόγο για το πάθος, την επιμονή, την "περιέργεια" και ασφαλώς τις γνώσεις που πρέπει να έχει κάποιος για να συμπεριληφθεί στο προσωπικό του Ερευνητικού & Πειραματικού Κέντρου της ELPEN, το οποίο εργάζεται καθημερινά με στόχο νέες και καινοτόμες ιδέες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter