Αρχική Νέα Το Infokids.gr παρουσιάζει την παράσταση «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» στο «Ανάδειξέ το» του SBC

Το Infokids.gr παρουσιάζει την παράσταση «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» στο «Ανάδειξέ το» του SBC

Επειδή εκτός από τα παιδιά, υπάρχουν φορές που και οι γονείς χρειάζονται στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, αυτή την εβδομάδα το Infokids.gr φιλοξενείται στο κανάλι SBC και την εκπομπή «Ανάδειξέ το» για να παρουσιάσει μία παράσταση ενηλίκων που σημειώνει τεράστια επιτυχία τη φετινή σεζόν.

Πρόκειται για την κωμωδία του Hal Salwen «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» σε σκηνοθεσία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, η οποία εκτός από άπειρες στιγμές γέλιου, περνάει πολλά σημαντικά μηνύματα που μας αφορούν όλους και ίσως μας κάνουν να αναθεωρήσουμε για πράγματα που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένα.

Δείτε το βίντεο από την παράσταση που ετοίμασε το Infokids.gr, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του SBC και μέσω livestream στο www.sbctv.gr, απόψε Τρίτη 23/2 στις 21:00 το βράδυ στην εκπομπή «Ανάδειξέ το» με τις Άννα Νικολαΐδη και Ρούλα Σκουρογιάννη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.