Αρχική Διαγωνισμοί Το Infokids.gr προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη τη τοστιέρα Dora η Μικρή Εξερευνήτρια

Το Infokids.gr προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη τη τοστιέρα Dora η Μικρή Εξερευνήτρια

71OSy3MC52L._SL1500_ Το τοστ είναι αναμφισβήτητα το πιο γρήγορο και πιο νοστιμο σνακ που μπορούν να γευτούν μικροί και μεγάλοι όταν βρίσκονται στο σπίτι. Ανοίγεις το ψυγείο, παίρνεις δύο ψωμάκια, βαζεις τα αγαπημένα σου υλικά και τσουπ τα ψήνεις στη σαντουιτσιέρα σε λιγότερο από 5 λεπτά.

kitchenart_princess-dora-sandwich-maker-122465-red_red_full01

Αν και τα δικά σας παιδιά λατρεύουν τα τοστ αλλά και τη Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια τότε δεν μπορείτε παρά να τους κάνετε δώρο το απόλυτο μαγειρικό gadget που φέρει τη σφραγίδα του αγαπημένου τους καρτούν. Η τοστιέρα Dora η Μικρή Εξερευνήτρια είναι ιδανική για παιδιά γιατι σχηματίζει στο τόστ μια εικόνα της Ντόρας ! Οι πλάκες είναι αντικολλητικές για εύκολο καθάρισμα, διαθέτει λαμπάκι που ανάβει όταν είναι έτοιμη για ψήσιμο, θερμοστάτη και αντιολισθητικά ποδαράκια.Για καλύτερη αποτύπωση της εικόνας, αλείψτε τις πλάκες με λίγο βούτυρο ή λάδι.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς: 750 W
Πλάκες γκρίλ για 2 τόστ.
Αντικολλητικές πλάκες υψηλής ποιότητας και μοναδικής αντοχής.
Φωτεινή ένδειξη λειτουργίας & έτοιμη για χρήση.
Θερμοπλαστικό χερούλι.
Αντιολισθητική βάση.
Χερούλι κλειδώματος.
Σχηματίζει στο τοστ μια εικόνα της Ντόρας της εξερευνήτριας.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 22 x 21.5 x 8 cm.
Συσκευασία: Retail.
Εγγύηση: 2 Xρόνια. DOA 7 ημερών

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός αναγνώστης που θα κερδίσει τη τοστιέρα Dora η Μικρή Εξερευνήτρια της εταιρείας Orbicom.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός αναγνώστης που θα κερδίσει τη τοστιέρα Dora η Μικρή Εξερευνήτρια της εταιρείας Orbicom
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.339 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Κωνσταντίνα Μπαρδάνη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.