Αρχική Διαγωνισμοί Το Infokids.gr προσφέρει σε μια τυχερή αναγνώστρια ένα σετ φλιτζάνια καφέ 6 τεμαχίων με πιατάκια της Gurallar Artcraft

Το Infokids.gr προσφέρει σε μια τυχερή αναγνώστρια ένα σετ φλιτζάνια καφέ 6 τεμαχίων με πιατάκια της Gurallar Artcraft

Το πρωινό καφεδάκι είναι μια αγαπημένη συνήθεια όλων των Ελλήνων!Ξεχάστε τα παλιομοδίτικα σετ φλιτζανιών και επενδύστε σε ένα μοντέρνο διάφανο γυάλινο σετ φλιτζανιών δια χειρός Gurallar Artcraft. Εμείς από την πρώτη στιγμή που τα είδαμε στα ράφια ξετρελαθήκαμε και τα αγοράσαμε!

φλυτζάνι-espresso-γυάλινο-με-πιατάκι-gurallar-95cc-roma
Κάντε μια όμορφη αγορά για το σπίτι σας, σερβίρετε τον αγαπημένο σας καφέ και απολαύστε την στιγμή με την παρέα και τους φίλους σας. Η εταιρεία Gurallar Artcraft εξειδικεύεται σε πρωτοποριακά είδη για το σπίτι με εντυπωσιακά κλασικά και μοντέρνα σχέδια σε χαρούμενες αποχρώσεις.

ROMAS5BOX-700x700

Υλικό: γυαλί.
Χωρητικότητα: 95cc.
Διαστάσεις: 6,5cm(ύψος) x 6cm(πλάτος)
Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων.

Το δώρο του διαγωνισμού

Το Infokids.gr προσφέρει σε μια τυχερή αναγνώστρια ένα σετ φλιτζάνια καφέ 6 τεμαχίων με πιατάκια της Gurallar Artcraft

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 13.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr προσφέρει σε μια τυχερή αναγνώστρια ένα σετ φλιτζάνια καφέ 6 τεμαχίων με πιατάκια της Gurallar Artcraft
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 30η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 765 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Βασιλεία Κούβαρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.