Αρχική InfoTV Το Infokids.gr προτείνει αθλήματα για αγόρια στην εκπομπή «Ανάδειξέ το» του SBC

Το Infokids.gr προτείνει αθλήματα για αγόρια στην εκπομπή «Ανάδειξέ το» του SBC

Η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει, τα παιδιά έχουν μπει για τα καλά στους ρυθμούς του σχολείου και των μαθημάτων και αρκετοί γονείς βρίσκονται σε αναζήτηση μιας εξωσχολικής δραστηριότητας που θα κρατήσει απασχολημένα τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα θα τους προσφέρει σημαντικά οφέλη για την προσωπικότητα και τη φυσική τους κατάσταση.

Το Infokids.gr, μέσα από τη συχνότητα του SBC και την εκπομπή "Ανάδειξέ το", προτείνει στους γονείς μικρών αγοριών την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, ώστε να μάθουν από μικρά να βάζουν την καθημερινότητά τους σε πρόγραμμα και να ωριμάσουν μέσα από τη σκληρή δουλειά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter