Αρχική Νέα Δείτε σε ζωντανή σύνδεση (στις 18.00) τις εκδηλώσεις του infokids.gr από το Αγροτικό Χωριό στην Τεχνόπολις

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση (στις 18.00) τις εκδηλώσεις του infokids.gr από το Αγροτικό Χωριό στην Τεχνόπολις

agro

* Στις 6.00 το απόγευμα ξεκινάει η ζωντανή σύνδεση με το Αγροτικό Χωριό για την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης της Αέρινης Πόλης.

Κοντά στους μικρούς και μεγάλους του φίλους θα βρεθεί το infokids.gr το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαϊου στα πλαίσια του 4ου Αγροτικού Χωριού που θα στηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι.

Ας δούμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεών μας:

Σάββατο 18 Μαϊου, στις 18.00

aerinh

Η Αέρινη Πόλη με τον Αντώνη Μπέρτο (ψυχολόγο-ηθοποιό και εμψυχωτή) με εμπειρία στα εκπαιδευτικά προγράμματα και το χοροθέατρο, θα παρουσιάσει την παράσταση Μάρκο Πόλο. Μια ολόκληρη παράσταση χοροθεάτρου πάνω στο κατάρτι ενός καραβιού.

Στο τέλος, οι μικροί μας φίλοι θα γίνουν “συνταξιδιώτες” και θα ανακαλύψουν τη μαγεία του ταξιδιού συμμετέχοντας και τα ίδια στο δρώμενο.

Κυριακή 19 Μαϊου, στις 11.00

Ο εκπαιδευτικός-συγγραφέας Γιώργος Κατσέλης θα παρουσιάσει το βιβλίο του Στον Πλανήτη της Φαντασίας (εκδόσεις Ψυχογιός) μέσα από ειδικά σχεδιασμένα δρώμενα και θεατρικό παιχνίδι με την ενεργό συμμετοχή των μικρών μας φίλων.

katselis


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.