Αρχική InfoTV Το Infokids.gr στην 3η τελετή απονομής "Λέμε ΟΧΙ στο Σχολικό Εκφοβισμό" (Βίντεο)

Το Infokids.gr στην 3η τελετή απονομής "Λέμε ΟΧΙ στο Σχολικό Εκφοβισμό" (Βίντεο)

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος "Σέβομαι τη διαφορετικότητα", το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, το British Council και η Samsung Electronics Hellas συνδιοργάνωσαν την τελετή απονομής των βραβείων του 3ου Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού "Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό".

Μέσα από το διαγωνισμό περισσότερα από διακόσια σχολεία από ολόκληρη τη χώρα κατέθεσαν τις προτάσεις τους για το πώς αντιλαμβάνονται το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, αλλά και τις αξίες της διαφορετικότητας, της ισότητας των ευκαιριών, της κοινωνικές ένταξης και της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών. Ο διαγωνισμός διεξήχθη για 3η συνεχόμενη χρονιά και μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει σχεδόν χίλια σχολεία και περισσότεροι από 5000 μαθητές από ολόκληρη τη χώρα.

Ρεπορτάζ: Μαρία Ιωαννάτου
Κάμερα-Μοντάζ: Χάρης Δούκας

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter