Αρχική Νέα To Infokids.gr στην εκπομπή «Όλα για τη Μαμά» του Star WebTv (Τρίτη 26/4, 21:00)

To Infokids.gr στην εκπομπή «Όλα για τη Μαμά» του Star WebTv (Τρίτη 26/4, 21:00)

Το Infokids.gr διεξήγαγε την έρευνα του μήνα Απριλίου που αφορούσε τις παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας και κατά πόσον οι γονείς θέλουν να μυήσουν τα παιδιά τους σε αυτά. Ένα εξαιρετικά επίκαιρο θέμα που σχετίζεται άμεσα με την περίοδο του Πάσχα που διανύουμε, αλλά και με τις γενικότερες αξίες που κληροδοτούνται από γενιά σε γενιά.

Το Infokids.gr ρώτησε τους αναγνώστες του αν τους απασχολεί αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας κι έπειτα απευθύνθηκε στον κ. Γιάννη Ξηντάρα, Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή και Οικογενειακό Σύμβουλο, για να μάς ενημερώσει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε γύρω από το θέμα.

Η γνώμη του κοινού καθώς και οι απαντήσεις του ειδικού θα παρουσιαστούν μέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή «Όλα για τη Μαμά» του Star WebTv με παρουσιάστρια τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου. H διαδικτυακή εκπομπή προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 21:00 μέσω του web TV-live του www.star.gr/tv.

Μη χάσετε το εβδομαδιαίο ραντεβού όλων των μαμάδων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.