Αρχική InfoTV Το Infokids.gr στην παρουσίαση του Ecomobility 2014-2015

Το Infokids.gr στην παρουσίαση του Ecomobility 2014-2015

ecomobilityΣε μια όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κτήριο «Κωστής Παλαμάς» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσιάστηκε η Εκστρατεία Ecomobility 2014-15 και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε 40 πόλεις της χώρας τo δίμηνο Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Επίσης, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Free Mobility, που θα «τρέξει» ως παράλληλη εκστρατεία, στην οποία θα συμμετέχουν ομάδες μαθητών από τα Γυμνάσια Ειδικής Αγωγής μεγάλων πόλεων της χώρας.

ecomobility4Φέτος, είναι η δωδέκατη χρονιά που υλοποιείται το πρόγραμμα, με φανερά αποτελέσματα στην εικόνα των πόλεων, αλλά και αλλαγές επιλογών μετακίνησης των πολιτών. Παράλληλα, είναι σημαντική η καλλιέργεια αντίληψης των νέων αλλά και ο προσανατολισμός σε αλλαγή συνθηκών που αναμένεται να οδηγήσει σε βιώσιμες και ανθρώπινες πόλεις.

Το Infokids.gr παρευρέθηκε στην εκδήλωση και συνομίλησε με την κα. Μαριέττα Γιαννάκου, Πρόεδρο της Επιτροπής Οργάνωσης του Free Mobility και με τον κ. Θάνο Ζαφειρόπουλο, Συντονιστή της Εκστρατείας Ecomobility.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.