Το Infokids.gr στο «Ανάδειξέ το» του Extra Channel – Μάθετε τα πάντα για την ηλιοπροστασία

Η εκπομπή «Ανάδειξέ το» μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο SBC, μετακομίζει και πλέον θα εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη στις 09:00-10:00 το πρωί.

Έτσι, την Τρίτη 9 Αυγούστου οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το σημαντικό ζήτημα της προστασίας από την έκθεση στον ήλιο στην παιδική ηλικία.

Για να τονιστεί όσο το δυνατό περισσότερο η σοβαρότητα της προστασίας του παιδικού δέρματος από τον ήλιο, η χώρα μας εντάσσεται στο πρόγραμμα Επισήμανσης των Σχολείων υπό τον τίτλο Sunpass. Με την καμπάνια ενημέρωσης SunPass (Πρόγραμμα Επισήμανσης των Σχολείων – Νηπιαγωγεία & Δημοτικά Σχολεία), το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος (ESCF) σε συνεργασία με τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène στοχεύουν στην ενημέρωση & την ευαισθητοποίηση του διδακτικού προσωπικού, των γονέων και των παιδιών σχετικά με τον καρκίνο του δέρματος, καθώς και την πρόληψη αυτού χάρη στην προστασία από τον ήλιο από την πολύ μικρή ακόμη ηλικία.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το Infokids.gr, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Extra Channel και διαδικτυακά στο www.extratv.gr, αύριο Τρίτη 08/8 στις 09:00 το πρωί στην εκπομπή «Ανάδειξέ το» με τις Άννα Νικολαΐδη και Ρούλα Σκουρογιάννη.