Αρχική InfoTV Το infokids.gr συνομιλεί με την Ξένια Καλογεροπούλου για την επαναλειτουργία του θεάτρου "Πόρτα"

Το infokids.gr συνομιλεί με την Ξένια Καλογεροπούλου για την επαναλειτουργία του θεάτρου "Πόρτα"

porta

Το infokids.gr δεν μπορούσε να λείπει από αυτή τη συνέντευξη τύπου. Η είδηση ότι το θέατρο "Πόρτα" ξανανοίγει τις πύλες του στο παιδικό, αλλά και ενήλικο κοινό του, ήταν συναρπαστική και έπρεπε να τα ακούσουμε όλα από πρώτο χέρι. Εννοούμε φυσικά τη συνομιλία που είχαμε με την Ξένια Καλογεροπούλου και το Θωμά Μοσχόπουλο, που επί ένα χρόνο σχεδίαζαν με πολλή αγάπη και άλλη τόση σκέψη και μελέτη αυτή την επάνοδο.

porta2

«Αλλιώτικη σε όσα χρειαζόταν να αλλάξουν, αλλά και γνώριμη σε όσα άξιζε να διατηρηθούν, πιο τολμηρή, ακόμα πιο φιλόξενη, με νέα οργάνωση, πλούσιες προτάσεις, με συλλογικό καλλιτεχνικό όραμα και ακόμα πιο έτοιμη να δεχθεί νέες πρωτοβουλίες, η Πόρτα ξανανοίγει», αναφέρει η Ξένια Καλογεροπούλου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.