Αρχική Διαγωνισμοί Το Infokids.gr υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά και προσφέρει σε δυο τυχερούς μαθητές από μια σχολική τσάντα

Το Infokids.gr υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά και προσφέρει σε δυο τυχερούς μαθητές από μια σχολική τσάντα

φωτογραφία 14Τα σχολεία ξεκινούν σε 10 μέρες και μαζί με αυτά αναμένεται να ξεκινήσει και ο  Γολγοθάς των γονέων για να ανταπεξέλθουν στην αγορά των απαιτούμενων σχολικών ειδών. Τετράδια, μολύβια, κασετίνες, μπλοκ ζωγραφικής και φυσικά σχολικές τσάντες φιγουράρουν στη λίστα των αγορών σας που κάθε χρόνο αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Και μπορεί τα έξοδα τα αυξάνονται αλλά δυστυχώς τα έσοδα είναι περιορισμένα. Θέλοντας να ανακουφίσουμε την ελληνική οικογένεια από τα βάρη των καθιερωμένων σχολικών αγορών, αποφασίσαμε να κάνουμε δώρο σε δύο τυχερά παιδάκια από μια σχολική τσάντα. Πρόκειται για δύο καλαίσθητες και άκρως πρακτικές τσάντες που θα ενθουσιάσουν τους λιλιπούτειους φίλους μας.

φωτογραφία 15

φωτογραφία 16

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις δύο σχολικές τσάντες που προσφέρει το Infokids.gr κατόπιν κληρώσεως. Ειδικότερα, το τυχερό αγοράκι θα κερδίσει τη τσάντα με τα αυτοκινητάκια ενώ το κοριτσάκι θα κερδίσει την τσάντα με τις πεταλούδες.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις δύο σχολικές τσάντες που προσφέρει το Infokids.gr κατόπιν κληρώσεως. Ειδικότερα, το τυχερό αγοράκι θα κερδίσει τη τσάντα με τα αυτοκινητάκια ενώ το κοριτσάκι θα κερδίσει την τσάντα με τις πεταλούδες.
Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 8η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.342 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι

Για τη σχολική τσάντα με τα αυτοκινητάκια

Παπαδογεωργή Καλλιόπη

Για τη σχολική τσάντα με τις πεταλούδες

Ειρήνη Νομικού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.