Αρχική InfoBaby Προετοιμασία Εγκυμοσύνης Το Ηνωμένο Βασίλειο ενέκρινε τη εξωσωματική γονιμοποίηση από τρεις γονείς

Το Ηνωμένο Βασίλειο ενέκρινε τη εξωσωματική γονιμοποίηση από τρεις γονείς

H ρυθμιστική αρχή γονιμότητας του Ηνωμένου Βασιλείου (Human Fertilisation and Embryology Authority) ενέκρινε την εξωσωματική γονιμοποίηση από τρεις γονείς, γεγονός που σημαίνει ότι τα μωρά θα μπορούν πλέον να έρχονται στον κόσμο από δύο γυναίκες και έναν άνδρα στην Αγγλία, σύμφωνα με το BBC. Η ιστορικής σημασίας και αμφιλεγόμενη απόφαση ελήφθη προκειμένου να παρακαμφθούν οι αυξημένες πιθανότητες σοβαρών προβλημάτων υγείας στα έμβρυα λόγω αλλοιώσεων στα μιτοχόνδρια της μητέρας.

Γιατροί από το Newcastle, ανέπτυξαν μία προχωρημένη μορφή εξωσωματικής γονιμοποίησης, που αναμένεται να είναι η πρώτη διαδικασία η οποία αφορά στη μεταφορά του πυρήνα του ωαρίου της μητέρας στο ωάριο της δότριας. Το πρώτο παιδί αναμένεται να γεννηθεί το 2017 μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter