Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Tο ΗΤC κινητό αναγνωρίζει τα δαχτυλικά σου αποτυπώματα

Tο ΗΤC κινητό αναγνωρίζει τα δαχτυλικά σου αποτυπώματα

one-maxΜια νέα γενια έξυπνων κινητών τηλεφώνων εγκαινιάζει η εταιρεία HTC ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του νέου της «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου με αναγνώριση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων του χρήστη. Ο λόγος για το μοντέλο One Max, το οποίο «τρέχει» με λειτουργικό Android, διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 και οθόνη 5,9 ιντσών.

Το One Max είναι η πρώτη συσκευή Android με αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων που βγαίνει στην αγορά. Τον Σεπτέμβριο, η Apple είχε βγάλει στην κυκλοφορία το iPhone 5S, το οποίο «τρέχει» με λειτουργικό iOS και επίσης διαθέτει αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Η κυκλοφορία του νέου μοντέλου αρχίζει εντός του Οκτωβρίου.

Η  νέα συσκευή θα διατίθεται μαζί με μια ειδική θήκη, η οποία έχει ενσωματωμένη μπαταρία ώστε να επιτρέπει την επέκταση της ενεργειακής αυτάρκειας του One Max.«Η αναγνώριση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων του χρήστη επιτρέπει στον ιδιοκτήτη της συσκευής να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει τη συσκευή του γρήγορα».

Ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να «ανοίξει» ταυτόχρονα έως τρεις διαφορετικές εφαρμογές απλώς ακουμπώντας πάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο το δάχτυλό του.«Τα δεδομένα για την αναγνώριση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων του χρήστη αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα στη μνήμη της συσκευής και δεν είναι δυνατόν να αντιγραφούν. Με τον τρόπο αυτόν, εξασφαλίζεται ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλον χρήστη» τονίζει η εταιρεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.