Αρχική InfoTeens Νέα Το Jumping Fish ολοκληρώθηκε και το γιορτάζει με ένα live! (9/4)

Το Jumping Fish ολοκληρώθηκε και το γιορτάζει με ένα live! (9/4)

111871Το Jumping Fish της COSMOTE ανανεώθηκε σε εμφάνιση και άλλαξε παράλληλα και τη διαδικασία ανάδειξης του Jumping Fish Artist, και το γιορτάζει διοργανώνοντας ένα live event με τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στον πρόσφατο Jumping Fish Artist Contest γεμάτη φρέσκια μουσική την Τετάρτη 9 Απριλίου στο Club KooKoo στο Γκάζι.

Εκεί θα εμφανιστούν live οι νικητές του διαγωνισμού, Penny and the Swingin’ Cats, οι άλλοι 2 υποψήφιοι, Muchatrela και AuXdience, αλλά και ένας αγαπημένος καλλιτέχνης-έκπληξη - και είστε όλοι καλεσμένοι.

Για πρώτη φορά, το τελικό αποτέλεσμα του Jumping Fish Artist Contest καθορίστηκε από την κρίση του κοινού, που καλείται πλέον να ψηφίσει το τραγούδι του καλλιτέχνη που προτιμά μέσα από 3 επιλογές μιας εναλλασσόμενης επιτροπής αποτελούμενης από ανθρώπους του χώρου της μουσικής.

Δωρεάν είσοδος - Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση

Koo koo
Ιάκχου 17, Γκάζι
2103450930


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.