Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Tο καλοκαίρι τα παιδιά ξεκινούν «από το...Μηδέν»

Tο καλοκαίρι τα παιδιά ξεκινούν «από το...Μηδέν»

mhden diploΟι μουσειοπαιδαγωγοί του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης προτείνουν για το καλοκαίρι του 2014 ένα αλλιώτικο «από το...μηδέν!» θερινό εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών και θα λάβει χώρα στην Αποθήκη Β1 (λιμάνι Θεσσαλονίκης), σε τέσσερις συνεχόμενες συναντήσεις, Τρίτη 1, Τετάρτη 2, Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 κατά τις ώρες 11:00 - 14:00.

Φτιάχνουμε τις πρώτες ύλες και δημιουργούμε με αυτές!

Χαρτί: φτιάχνουμε το δικό μας χαρτί, ανακυκλώνοντας χαρτί και πειραματιζόμαστε με τα υλικά που μπορούμε να αναμίξουμε. Σιδερώνουμε το τελικό προϊόν και ξεκινούμε ζωγραφική.

Κιμωλία: φτιάχνουμε τις δικές μας τεράστιες κιμωλίες και ζωγραφίζουμε την είσοδο του μουσείου με αυτές.

Πλαστελίνη: μαγειρεύουμε τη δικιά μας πλαστελίνη ακολουθώντας κατά γράμμα μια πανάρχαια ρωσική συνταγή και δημιουργούμε τρισδιάστατες κατασκευές με αυτήν.

Το σώμα μας: εύπλαστη ύλη όπως η πλαστελίνη, αλλά είναι ζωντανή και δική μας. Με ένα μάθημα γιόγκα από το Armonia Yoga Studio για παιδιά, προσπαθούμε να απελευθερώσουμε το σώμα, τα συναισθήματα και το νου μας από εντάσεις για να γίνουμε έξτρα δημιουργικσε ένα εκτονωτικό ζωγραφικό σέσσιον.

Συμμετοχή: 15€ /το παιδί.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 2310 593. 270 (Τρ - Πα, 10:00-17:00)

Tips: Συμβουλέψτε τα παιδιά σας να φορέσουν άνετα και πρόχειρα ρούχα για να τα λερώνουν χωρίς τύψεις, να έχουν μαζί τους το καπέλο τους, τη φωτογραφική μηχανή (αν έχουν), νερό και το δεκατιανό τους για
το ενδιάμεσο break. Την Παρασκευή 4 Ιουλίου φροντίστε να φορούν ρούχα κατάλληλα για γυμναστική.

*όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι μη τοξικά.

**είναι σκόπιμη η ενημέρωση για τυχόν αλλεργίες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.