To καλοκαίρι των παιδιών θέλει Acqua e sole!

+ι+β+μ+β+ζ+Σ +Τ -+ν+Ψ+Σ+γ+θ+ξ+Ψ+βΤο καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η αγαπημένη εποχή των παιδιών καθώς απαλλαγμένα από τις σχολικές υποχρεώσεις, έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο όπως αυτά επιθυμούν. Έχοντας ως στόχο την ανάγκη των παιδιών να απολαύσουν το παιχνίδι, την ομαδική συναναστροφή, την άθληση και την ευγενή άμιλλα, οι γονείς αναζητούν να τα εγγράψουν σε προσεγμένα παιδαγωγικά πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα, υπό την επίβλεψη επιστημονικού προσωπικού, που θα κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

+ιI+μ+β+ζ+Σ +Τ -+ζ+Σ+ξ+Σ+Υ+θ+μ+σ+μ+ν+Ω+μΣτο Acqua e sole «κρύβεται» επιμελώς αυτό ακριβώς που αναζητούν τα παιδιά στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Θάλασσα και ήλιος γίνονται το καλύτερο επιστέγασμα για καλοκαιρινές δραστηριότητες που συνδυάζουν την άθληση και την ψυχαγωγία σε ένα θαυµάσιο φυσικό περιβάλλον, µε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους (2 πισίνες, νεροτσουλήθρες, γήπεδο 5χ5 και παιδική χαρά με κούνιες και φουσκωτό) όπου τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να αθληθούν, να παίξουν και φυσικά να δημιουργήσουν νέες φιλίες που θα τους θυμίζουν την απίστευτη εμπειρία διακοπών που έζησαν.

+Χ+κ+Υ+Σ+μ+β+Σ +γ +π+Σ+κ+Σ !Εάν λοιπόν αναζητάτε για τα παιδιά μια ενεργή και πολυποίκιλη καλοκαιρινή αθλητική και καλοκαιρινή δραστηριότητα σπεύστε να τα εγγράψετε στο πρόγραμμα του Summer Camp του Acqua e sole που θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες ήτοι μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Το πρόγραμμα ενδεχομένως και να παραταθεί μέχρι τέλος Ιουλίου, αν υπάρχουν αρκετές συμμετοχές.

Κόστος συμμετοχής στο camp : 85€ /εβδομάδα ,10% έκπτωση στο δεύτερο παιδί
Δυνατότητα συμμετοχής 2-3-4 εβδομάδων. Με τη αίτηση συμμετοχής καταβάλλεται προκαταβολή 85 €. Το ποσόν της προκαταβολής συμψηφίζεται στο συνολικό κόστος και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση μη συμμετοχής.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

1. Αίτηση εγγραφής και υπεύθυνη δήλωση γονέα για τη συμμετοχή στο camp
2. Βεβαίωση από παιδίατρο ή/ και δερματολόγο για τη συμμετοχή στην κολύμβηση και τις αθλητικές δραστηριότητες

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

+Χ+β+ε+Σ+μ+ν+Χ +θ+ε+Σ+Φ+Σ+κ+Σ !

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CAMP
08:00 – 09:00 Προσέλευση
Ελεύθερες δραστηριότητες – Πρωινό snack

09:00 – 10:15 Αθλητικές Δραστηριότητες
Τμήμα Αγοριών > Ποδόσφαιρο με πρότυπο παιδαγωγικό και αθλητικό σύστημα, βασικές αρχές Tae Kwon Do (ολυμπιακό άθλημα)
Τμήμα Κοριτσιών > Μοντέρνος Χορός , βασικές αρχές Tae Kwon Do, Kids Aerobic , γυμναστική με στρώματα και όργανα (κορδέλα, στεφάνι ,μπάλα ) και Μουσικοκινητικά παιχνίδια

10:30 -11:00 Διάλειμμα για ένα χυμό κα προετοιμασία για την πισίνα

11:00 – 13:15 Ομαδικά παιχνίδια στο νερό και κολύμβηση

13:30 – 14:30 Μεσημεριανό Γεύμα – Διάλειμμα- Ελεύθερες δραστηριότητες

14:30 – 17:00 Εργαστήρι Δημιουργίας, Έκφρασης , Παιχνιδιού & Μάθησης.
Κατασκευές – Μουσική – Χορός. Τα παιδιά ευαισθητοποιούνται και εμπνέονται μέσα από ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες με σκοπό να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. Εικαστικό εργαστήρι ελεύθερης έκφρασης όπου τα χρώματα τα υλικά και οι τεχνικές απελευθερώνουν την φαντασία των παιδιών. Παιχνίδια Βιωματικά , Παραδοσιακά και Κινητικά ,ομαδικά παιχνίδια, και δραστηριότητες με δημιουργικό χαρακτήρα, όπου με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών, αναπτύσσουν την φαντασία και καλλιεργούν το πνεύμα.
Προβολή ταινιών

16:30 – 17:00 Απογευματινό σνακ/φρούτο .
Αποχώρηση

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΠΙΣΙΝΑ >καπέλο ηλίου ,αντηλιακό, σαγιονάρες, μαγιό, πετσέτα, ένα άσπρο μακό μπλουζάκι. (γυαλάκια ή μπρατσάκια σε όσα παιδιά τα χρειάζονται)
ΓΗΠΕΔΟ > βαμβακερό μπλουζάκι, σορτς, αθλητικά παπούτσια, κάλτσες, καπέλο και παγούρι νερού
ΧΟΡΟΣ/ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ > βαμβακερό μπλουζάκι, σορτς ή κολάν, αθλητικά παπούτσια, κάλτσες, καπέλο και παγούρι νερού
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ /ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ > αθλητικά παπούτσια, μια 2η αλλαξιά ρούχα και εσώρουχα, καπέλο ηλίου, παγούρι με νερό.
Όλα τα προσωπικά αντικείμενα του κάθε παιδιού ,πρέπει να μεταφέρονται τσάντα που φέρει το όνομα του παιδιού.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Κάθε παιδί είναι υπεύθυνο για τα ατομικά του είδη, στα οποία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του.
Τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν μαζί τους πολύτιμα αντικείμενα.
Δεν επιτρέπεται η έξοδος ή η απομάκρυνση των παιδιών από το χώρο του ACQUA E SOLE, χωρίς την ενημέρωση/άδεια του Συντονιστή ή του υπεύθυνο του Summer Camp.
Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί ειδικό βραχιολάκι, το οποίο πρέπει να φορούν καθ΄όλη τη διάρκεια του Summer Camp για λόγους ασφάλειας.
Υπεύθυνος Προγράμματος : Χριστόφορος Πέτρου
H διδασκαλία και η εποπτεία όλων των δραστηριοτήτων, γίνεται από πτυχιούχους γυμναστές, παιδαγωγούς και ναυαγοσώστες, με εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία, ο καθένας στο αντικείμενο του.

Πληροφορίες στη Γραμματεία:
210-9841527 & 210-9881400 09:30 μέχρι 20:00 καθημερινά.

Διεύθυνση : Επτανήσου 8 & Καβάφη Άλιμος
E-mail : info@ acquaesole .gr www.acquaesole.gr

logoacqua