Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του International School of Athens υποδέχεται τα Lego!

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του International School of Athens υποδέχεται τα Lego!

ISA - SUMMER PROGRAMME LEGO 1Μια μικρή έκπληξη περιμένει τους μικρούς φίλους του Ι.S.A. Summer Programme, καθώς φέτος στις δημιουργικές δραστηριότητες του θερινού προγράμματος πρωταγωνιστούν οι κατασκευές με παιχνίδια Lego.

Τα ειδικά εργαστήρια Lego του Ι.S.A. Summer Programme έχουν σχεδιαστεί βάσει της Μεθοδολογίας Lego® Serious Play®, μιας τεχνικής που καλλιεργεί την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, αξιοποιώντας τις οπτικές, ηχητικές και κινητικές δεξιότητες των συμμετεχόντων.

Παίζοντας, τα παιδιά διδάσκονται τις έννοιες του χρόνου, του χώρου, της διαφορετικότητας, της συνεργασίας αλλά και της υπεύθυνης επιλογής. Στόχος είναι με την ολοκλήρωση του προγράμματος, τα παιδιά να έχουν μάθει να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά, να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους ευκολότερα και να αντιμετωπίζουν τις ασχολίες τους με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αφοσίωση.

Το Ι.S.A. Summer Programme λειτουργεί για παιδιά από 6-16 ετών και το Summer Programme του Melina's Kindergarten για παιδιά 2,5 -5 ετών που θέλουν να μάθουν Αγγλικά σε ένα αγγλόφωνο περιβάλλον που εξισορροπεί τη διδασκαλία με τη διασκέδαση και εμπλουτίζει τη μάθηση με ψυχαγωγικές δράσεις, πολιτιστικά δρώμενα και σπορ.

International School of Athens (ISA)
Αρτέμιδος 42 & Ξενίας, Κηφισιά
Τηλ: 210 6233888


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.