Αρχική InfoBaby Τοκετός Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο

Ποιος να το φανταζόταν ότι ένα από το σημαντικότερα δώρα που θα λάμβανε κανείς στη ζωή του θα χώραγε σε μια αγιοβασιλιάτικη κάλτσα, ακριβώς σαν αυτές που κρεμάμε στα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου;

Στο Magee-Women's Hospital στο Πίτσμπουργκ, οι νοσοκόμες εδώ και πολλά χρόνια έχουν αποφασίσει να προσφέρουν στους γονείς των μωρών που γεννιούνται αυτές τις άγιες μέρες μια φοβερή έκπληξη. Τι κάνουν; Νωρίς μέσα στη χρονιά φροντίζουν κι έχουν έτοιμες κόκκινες κάλτσες και πλεκτά σκουφιά για να γίνουν το γιορτινό ένδυμα των μωρών που θα γεννηθούν ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Οι γονείς στη συνέχεια κρατούν τα δύο αυτά αξεσουάρ ως το πολυτιμότερο ενθύμιο, ενώ οι νοσοκόμες του εν λόγω μαιευτηρίου έχουν γίνει γνωστές για την πρωτότυπη ιδέα τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.