Αρχική Βιβλία Το καντηλάκι, της Φωτεινής Π. Τσομάκου

Το καντηλάκι, της Φωτεινής Π. Τσομάκου

Καντηλάκι

Ένα τρυφερό παιδικό βιβλίο, που μεταφέρει το παιδί στη ζεστή αγκαλιά της ελληνικής οικογένειας και στις ευλογημένες παραδόσεις της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Ο παππούς Δημήτρης δεν πηγαίνει πια στη δουλειά του. Έχει πάρει σύνταξη. Δε μένει, όμως, ποτέ αργός. Του αρέσει να μαστορεύει και να περιποιείται τον κήπο του. Βοηθάει καμιά φορά και τη γιαγιά στην κουζίνα και στο συγύρισμα του σπιτιού. Και στους δύο αρέσει να πηγαίνουν στην εκκλησία, να κάνουν συντροφιά με τους φίλους τους τα βράδια και να περπατούν, γιατί, λέει, κάνει καλό στην υγεία. Όμως, μας φαίνεται πως περισσότερο απ’ όλ’ αυτά τους αρέσει να παίζουν μαζί μας, να μας διαβάζουν βιβλία και να μας πηγαίνουν περίπατο. Κι οι άλλοι παππούδες μας αγαπούν το ίδιο. Οι γονείς μας μας πηγαίνουν πότε στο σπίτι τους, πότε στο σπίτι των άλλων παππούδων. Περνάμε και στα δύο πολύ ωραία. Του παππού Δημήτρη του αρέσει να μας λέει διάφορες ιστορίες κι αυτό αρέσει και σ’ εμάς πάρα πολύ...

Συγγραφέας: Φωτεινή Π. Τσομάκου

Εικονογράφηση: Άντα Γανώση

Ακρίτας, 2010
20 σελ.
ISBN 978-960-328-396-6, [Προς παραλαβή]
Τιμή € 3,50

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ : Βιβλιοπωλεία "Ο ΣΩΤΗΡ"
Κεντρικό : Σόλωνος 100, Αθήνα
www.osotir.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.