Το Kidom του Allou! Fun Park περιμένει τα παιδιά όλο το Φεβρουάριο για ατελείωτο παιχνίδι

Μικροί και μεγάλοι έχουν ήδη μπει σε αποκριάτικο κλίμα και ανυπομονούν για την πιο διασκεδαστική εποχή του χρόνου! Αυτές τις ημέρες έχουμε έναν παραπάνω λόγο να ψάχνουμε αφορμή για παιχνίδι και για συναρπαστικές βόλτες παρέα με την οικογένεια!

Όλο το Φεβρουάριο γονείς και παιδιά έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα και να επωφεληθούν του Kidom Pass για ξέφρενη διασκέδαση και απεριόριστο παιχνίδι μόνο με 14€ ολόκληρη την ημέρα! Πού αλλού; Στο Kidom του Allou! Fun Park!

Tο Kidom περιμένει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου τους λιλιπούτειους επισκέπτες του να ξεφαντώσουν σε όλα τα αγαπημένα παιχνίδια με Kidom Pass μόνο με 14€ (αντί της κανονικής τιμής των 16€).

Ατελείωτες βόλτες με το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom-Bloom και πολλά ακόμα παιχνίδια. Οι Coco Fouskes, ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom τα περιμένει με τεράστια φουσκωτά και φανταστικά παιχνίδια! O ειδικά διαμορφωμένος χώρος με baby φουσκωτά περιμένει τους πιο μικρούς μπόμπιρες ηλικίας έως 3 ετών για να παίξουν με ασφάλεια!

Και φυσικά πολλά ακόμα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς μόνο για παιδιά!

Kidom Allou! Fun Park
Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ι.Ρέντης
Τηλ: 210 80 92 888