Το Kinder+SPORT συνεχίζει να στηρίζει τον αθλητισμό και τα παιδιά μέσω των αγώνων δρόμου «Σπύρος Λούης»

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Kinder+SPORT, η Ferrero για δεύτερη συνεχόμενη φορά χορήγησε την παιδική διαδρομή στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης», που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου από τον Δήμο Αμαρουσίου, αναδεικνύοντας τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού. Με στόχο να μυήσει τα παιδιά σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής, το Kinder+SPORT έδωσε το παρών στη μεγάλη διοργάνωση, προσφέροντας ταυτόχρονα στα παιδιά όμορφα και χρήσιμα δώρα κι ευχάριστες εκπλήξεις.

Photo 5

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 480 παιδιά παρέλαβαν το «Σακίδιο του μικρού αθλητή» στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου «Σπύρος Λούης», ώστε να έχουν πάντα μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για να περνούν ευχάριστες ώρες κάνοντας τα αγαπημένα τους αθλήματα. Παράλληλα, πρεσβεύοντας τις αξίες του Kinder+SPORT και του αθλητισμού, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβον Ντο Μιχάλης Μουρούτσος και η Διεθνής Πρωταθλήτρια και Χάλκινη Ολυμπιονίκης στη Ρυθμική Γυμναστική Κλέλια Πανταζή έτρεξαν μαζί με τα παιδιά και απένειμαν μαζί με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη μετάλλια στα παιδιά και τους ενήλικες που τερμάτισαν πρώτοι.

Photo 1

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στους αγώνες με ακόμη μεγαλύτερη μαζικότητα από κάθε άλλη διοργάνωση, ενώ είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι στους αγώνες συμμετέχουν πολλά μικρά παιδιά και έφηβοι. Σήμερα μοιραζόμαστε τη χαρά του αθλητισμού».

Photo 5

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager, Ferrero Greece, δήλωσε σχετικά: «Το Kinder+SPORT της Ferrero με το μήνυμα «Joy of moving» προωθεί το δυναμικό παιχνίδι και την άθληση, με στόχο παιδιά και γονείς να εντάξουν την αθλητική δραστηριότητα στην καθημερινότητά τους. Για ακόμα μια χρονιά, εργαζόμενοι της Ferrero Hellas μαζί με τις οικογένειές μας και τους πρεσβευτές του Kinder+SPORT Ολυμπιονίκες Κλέλια Πανταζή και Μιχάλη Μουρούτσο τρέξαμε και μοιράσαμε δώρα σε περισσότερα από 480 παιδιά.

Photo 2

Μέσω του Προγράμματος Kinder+SPORT το 2015 προσεγγίσαμε περισσότερα από 1.500 παιδιά που επέλεξαν αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου Αμαρουσίου, στην προσπάθειά μας να τα εμπνεύσουμε να ζουν μια ζωή με διαρκή κίνηση.».

Kinder&SPORT_Logo