Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ελευσίνας κάνει έκκληση για εθελοντές καθηγητές και σχολικά βοηθήματα

daskalos_45Κάλεσμα σε καθηγητές να ενισχύσουν εθελοντικά τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της πόλης, απευθύνει ο Δήμος Ελευσίνας. Παράλληλα ενημερώνει για την ανάγκη διάθεσης σχολικών βοηθημάτων για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο λειτουργεί για τρίτη συνεχή χρονιά, για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Ελευσίνας, επισημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη καθηγητών για τα μαθηματικά Γ & Δ Δημοτικού, Α & Β Γυμνασίου, την φυσική και την Χημεία Α, Β Γυμνασίου & Β, Γ Λυκείου.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όποιον μπορεί να συμβάλει στην λειτουργία του Δημοτικού φροντιστηρίου να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210-5537216 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση grprog@elefsina.gr, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Επιπλέον απευθυνόμενος σε όσους έχουν βιβλία βοηθήματα για το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο, και δεν τα χρησιμοποιούν, επισημαίνει ότι μπορούν να τα διαθέσουν για τη βοήθεια των παιδιών που παρακολουθούν τα μαθήματα (τηλ: 210-5537216).