Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ελευσίνας κάνει έκκληση για εθελοντές καθηγητές και σχολικά βοηθήματα

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ελευσίνας κάνει έκκληση για εθελοντές καθηγητές και σχολικά βοηθήματα

daskalos_45Κάλεσμα σε καθηγητές να ενισχύσουν εθελοντικά τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της πόλης, απευθύνει ο Δήμος Ελευσίνας. Παράλληλα ενημερώνει για την ανάγκη διάθεσης σχολικών βοηθημάτων για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο λειτουργεί για τρίτη συνεχή χρονιά, για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Ελευσίνας, επισημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη καθηγητών για τα μαθηματικά Γ & Δ Δημοτικού, Α & Β Γυμνασίου, την φυσική και την Χημεία Α, Β Γυμνασίου & Β, Γ Λυκείου.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όποιον μπορεί να συμβάλει στην λειτουργία του Δημοτικού φροντιστηρίου να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210-5537216 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση grprog@elefsina.gr, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Επιπλέον απευθυνόμενος σε όσους έχουν βιβλία βοηθήματα για το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο, και δεν τα χρησιμοποιούν, επισημαίνει ότι μπορούν να τα διαθέσουν για τη βοήθεια των παιδιών που παρακολουθούν τα μαθήματα (τηλ: 210-5537216).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter