Το Κοινωνικό Πρόγραμμα “Ευχοστολίδια” επληρώνει τις παιδικές ευχές

Η ΟΠΑΠ, με τη βοήθεια όλων μας, αυτά τα Χριστούγεννα πραγματοποιεί πάνω από τρεις χιλιάδες ευχές των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί».
Πλήθος κόσμου έχει αγκαλιάσει το Κοινωνικό Πρόγραμμα ‘Ευχοστολίδια’, πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ,  εκπληρώνοντας παιδικές ευχές. Από τις 14 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι από τον τηλεοπτικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό κόσμο έχουν χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Αναμέσά τους, η Τζένη Μπαλατσινού και η Κατερίνα Παπουτσάκη, που επισκέφθηκαν πρόσφατα τις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις ζωγραφικής, όπου τα παιδιά της ένωσης “Μαζί για το Παιδί” έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

IMG_7486-s
Τι είναι το πρόγραμμα “Ευχοστολίδια”   
Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος της εταιρείας είναι πάνω από τρεις χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος η ΟΠΑΠ θα υλοποιήσει έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για ένα καλύτερο αύριο στους μικρούς φίλους.

PAN_4227
Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.
Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται σε Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις ζωγραφικής, από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, απλά επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να  εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Με κάθε παράδοση δώρου, στην Χριστουγεννιάτικη Έκθεση της ΟΠΑΠ στα εμπορικά κέντρα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα αναμνηστικό για να θυμούνται πάντα τη σημαντική αυτή προσφορά για το καλό των παιδιών σε ανάγκη.
Τα έργα υποδομής που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2016, αφορούν κατασκευαστικές, επισκευαστικές και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και εκσυγχρονισμό υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».