Αρχική Τηλεοπτικά Το "Κοινωνικό Σχολείο" του υπουργείου Παιδείας εκπέμπει από τη ΝΕΡΙΤ κάθε Σάββατο (9.30 π.μ.)

Το "Κοινωνικό Σχολείο" του υπουργείου Παιδείας εκπέμπει από τη ΝΕΡΙΤ κάθε Σάββατο (9.30 π.μ.)

κοινωνικό σχολείο

Γεγονός αποτελεί από το περασμένο Σάββατο η τηλεοπτική εκπομπή για το «Κοινωνικό Σχολείο». Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Σάββατο, στις 09.30, από την τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ. Πρόκειται για εκπομπή που αφορά τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, όλους.

Στόχος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι η ενημέρωση για θέματα τα οποία αποτελούν τους άξονες του Κοινωνικού Σχολείου όπως το κάπνισμα, η καταπολέμηση του εθισμού στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά, η καταπολέμηση του ρατσισμού και του χουλιγκανισμού, η πρόληψη μολυσματικών ασθενειών. Θέμα της επόμενης εκπομπής, του ερχόμενου Σαββάτου 20/12 είναι η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.