Αρχική Famous Parents Το κόλπο που όλοι οι γονείς πρέπει να «αντιγράψουμε» από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Το κόλπο που όλοι οι γονείς πρέπει να «αντιγράψουμε» από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Τι κοινό μπορεί να έχουν αυτές οι φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα Γεώργιου από τη βάφτιση της αδερφής του, από έναν φιλανθρωπικό αγώνα ιππασίας και από την επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στο παλάτι του Κένσινγκτον;

gallery-1469210516-prince-william

Πίσω από αυτές τις εικόνες κρύβεται μια τεχνική ανατροφής που φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και σύμφωνα με τους ειδικούς, πρέπει όλοι οι γονείς να την υιοθετήσουμε. Ποια είναι αυτή; Ο Δούκας του Κέμπριτζ συχνά γονατίζει όταν θέλει να μιλήσει ή να ακούσει τον 3χρονο γιο του, έτσι ώστε να είναι σε θέση να κοιτάζει μέσα στα μάτια του μικρού παιδιού. Οι ειδικοί θεωρούν ότι αυτή είναι μια τεχνική «ενεργητικής ακρόασης», η οποία μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αισθάνονται ότι αυτό που λένε έχει πραγματικά μεγάλη σημασία για τους γονείς τους.

gallery-1469210927-obama

Η ειδικός στην ανάπτυξη των παιδιών, Gill Connell, υποστηρίζει ότι αυτή η κίνηση μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των παιδιών με πολλούς δυνατούς τρόπους, ενώ τα ενθαρρύνει να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Φυσικά, το να ακούτε το παιδί σας και να του μιλάτε κι εσείς περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από το να γονατίζετε απλώς στο ύψος των ματιών του. Το πιο σημαντικό είναι να σταματήσετε οτιδήποτε κάνετε και να δώσετε την πλήρη προσοχή σας όταν το παιδί σας μιλάει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.