Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Το κορίτσι που πήρε τον ήλιο για άντρα της» σε μια αφήγηση παραμυθιού στο Οξυγόνο (17/1)

«Το κορίτσι που πήρε τον ήλιο για άντρα της» σε μια αφήγηση παραμυθιού στο Οξυγόνο (17/1)

kf0011-kristen-fritsch-wolf-chariot-sun Η Ανθή Θάνου υφαίνει το χαλί της αφήγησης με λόγια και η Όλγα Γρηγοριάδου κεντά με τη χρυσή κλωστή της μουσικής της (κιθάρα, ακορντεόν και μικρά κρουστά οργανάκια) στην αφήγηση του παραμυθιού «Το κορίτσι που πήρε τον ήλιο για άντρα της» που θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 18:00 το απόγευμα στο Οξυγόνο. Ελάτε να ακούσετε μύθους, παραδόσεις αλλά και παραμύθια τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια.

Εισιτήριο για την παράσταση: 5€
Η τιμή του εισιτηρίου είναι ίδια για τους ενήλικες και για τα παιδιά. Ο ενήλικας που συνοδεύει τρία ή περισσότερα παιδιά μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης πριν από την παράσταση. Η κράτηση μπορεί να γίνει με την αποστολή e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr (Θέμα: Αφήγηση παραμυθιών και θεματική ενότητα).

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.