Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποχαιρετά την Μαργαρίτα Γεράρδου

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποχαιρετά την Μαργαρίτα Γεράρδου

GERAGRDOY 2Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποχαιρετά με θλίψη την κορυφαία ηθοποιό του ελληνικού θεάτρου Μαργαρίτα Γεράρδου, η οποία συνεργάστηκε με το ΚΘΒΕ από το 1977. Πρώτη παράσταση «Αρραβωνιάσματα» σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Καυκαρίδη, τελευταία το 1987 με το έργο «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» σε σκηνοθεσία Νίκου Χαραλάμπους.

Η Μαργαρίτα Γεράρδου σε ηλικία μόλις 20 ετών πρωταγωνίστησε στην ταινία σταθμό στον ελληνικό κινηματογράφο τα «Αρραβωνιάσματα» σε σκηνοθεσία Μαρίας Πλυτά, μαζί με τον Αιμίλιο Βεάκη και τον Νίκο Τζόγια.

Η πορεία της ήταν μεγάλη στον ελληνικό κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα είχε παρουσία στο εξαιρετικό «Θέατρο της Δευτέρας».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.