Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε την ευχή της Χρυσής για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε την ευχή της Χρυσής για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

PHOTO_MAKE_A_WISH1Η πιο βαθιά επιθυμία της 4χρονης Χρυσής ήταν συγκεκριμένη «θέλω να γίνω αληθινή νεράιδα! με κίτρινο λαμπερό φόρεμα και μεγάλα κίτρινα φτερά…». Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποδέχτηκε αμέσως το κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και το όνειρο της Χρυσής έγινε πραγματικότητα, την 1η Ιουνίου 2014.

Όλα ξεκίνησαν από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν μια εθελόντρια του Οργανισμού την συνάντησε το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο που έμενε και της έδωσε τη μαγική νεραϊδοστολή της μαζί με μια κάρτα που έγραφε: «Χρυσή, φόρεσε τη στολή σου και η ευχή σου ξεκινά….».

PHOTO_MAKE_A_WISH4Η Χρυσή τη φόρεσε και ανέβηκε στο μικροσκοπικό κόκκινο αυτοκινητάκι που τη μετέφερε στη Χώρα της Φαντασίας. Εκεί, πρώτα γνώρισε την Τίνκερμπελ και στη συνέχεια, καθώς έμπαινε βαθύτερα μες το δάσος, συναντούσε συνεχώς και άλλες νεράιδες, τον Πήτερ Παν, τη Χιονάτη και φυσικά τον Χαζούλη και τον Καλόκαρδο, που είναι οι ήρωες στους οποίους η μικρή έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Στην αρχή οι νεράιδες ήταν κρυμμένες και περίμεναν τη μικρή φίλη τους. Όταν εκείνη εμφανίστηκε, βγήκαν μια-μια και την καλωσόρισαν στον Νεραϊδόκοσμο, μίλησαν, χόρεψαν μαζί της και της έδωσαν από ένα μαγικό δώρο. Στο τέλος, η Χρυσή βρέθηκε στην καρδιά του Μαγικού Δάσους όπου συνάντησε την Νεραϊδοβασίλισσα και τον Νεραϊδοβασιλιά. Μέσα από μια μαγική τελετή, η μικρή στέφτηκε αληθινή νεράιδα και απέκτησε και τα δικά της μεγάλα κίτρινα φτερά, όπως ακριβώς τα είχε φανταστεί! Όλες οι νεράιδες χόρεψαν γύρω της στον ήχο του δικού της τραγουδιού.

Με τον μαγικό αυτό τρόπο η μικρή Χρυσή είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα. Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος μετέτρεψε ένα κεντρικό πάρκο της Θεσσαλονίκης σε ένα πραγματικό Νεραϊδόκοσμο, αναλαμβάνοντας το κείμενο του θεατρικού δρώμενου, αλλά και παραχωρώντας τα κοστούμια, τα σκηνικά για τον στολισμό, καθώς και ηθοποιούς και τεχνικούς που προσφέρθηκαν εθελοντικά για την πραγματοποίηση της ευχής της Χρυσής. Επιπλέον γράφτηκε και ένα ανέκδοτο τραγούδι ειδικά για εκείνη.

PHOTO_MAKE_A_WISH5Οι συντελεστές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος που συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της ευχής της Χρυσής είναι οι εξής:

Ευανθία Σωφρονίδου, Ιωάννα Διαμαντίδου, Βάγια Ματαφτσή, Ασημίνα Πολυχρονίου, Δέσποινα Καπουλίτσα, Νίκος Νικολαΐδης, Νεφέλη Ανθοπούλου, Θάνος Φερετζέλης, Χρίστος Νταρακτσής, Μαριαλένα Ροζάκη, Σταύρος Μπίλιος, Ελένη Θυμιοπούλου, Αριέττα Μουτούση, Γιάννης Καραμφίλης, Μαίρη Ανδρέου, Νατάσσα Δαλιάκα, Χριστόφορος Χριστοφορίδης, Ευγενία Πανταζόγλου, Εύη Σαρμή Στέλιος Ντάρας, Λένα Ευαγγέλου, Μαρίνα Χατζηιωάννου, Ελπίδα Βιάννη, Αθανασία Ανδρώνη Αλέξανδρος-Ιωάννης Γκριέζιος, Κωνσταντίνος Λιάρος.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του Οργανισμού στην Ελλάδα: (Τηλ. 2310 523.978, thess@makeawish.gr, www.makeawish.gr)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.