Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος… τρέχει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» για το Make-Α-Wish! (6/4)

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος… τρέχει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» για το Make-Α-Wish! (6/4)

MAKE-A-WISHΤο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος είπε ΝΑΙ στο κάλεσμα του Make-Α-Wish και θα τρέξει στον αγώνα δρόμου «ζωής και ελπίδας», όπως είναι ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», που διεξάγεται την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Το Make-Α-Wish είναι ένας Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που πραγματοποιεί ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, όπως είναι ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η μυϊκή δυστροφία και το AIDS, ενισχύοντας τον αγώνα τους με χαρά και δύναμη.

Αυτή η συμμετοχή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, έχει έναν και μοναδικό στόχο: τη στήριξη των παιδιών στον αδιάκοπο αγώνα για τη ζωή.

Τα έσοδα από τη συμβολική υποστήριξη των συμμετεχόντων, θα διατεθούν στο ταμείο του Make-Α-Wish, ώστε η αγκαλιά τους να γίνει μεγαλύτερη και για άλλα παιδιά που θέλουν να φτάσουν κοντά στο όνειρό τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.