Το Lifeline Hellas και η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας με μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (11/5)

inv_side aΜε την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποιεί φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματίας» την Δευτέρα 11 Μαΐου στις 13.30 στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την ολοκλήρωση της κάλυψης των αναγκών στη Στέγη Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας». Η δωρεά συμμετοχής είναι 80 ευρώ. Την εκδήλωση διοργανώνει η εταιρεία Beat Bespoke events and services.

Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τον Δρ. Μηνά Μαστρομηνά και την πρώην Υπουργό Δρ. Μαριέττα Γιαννάκου. Ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης θα μας ταξιδέψει με όμορφες μελωδίες.

Το Lifeline Hellas έχει ήδη προσφέρει την παιδική χαρά, τις εσωτερικές πόρτες, την κουζίνα, θερμαντικά σώματα, πλυντήρια ρούχων, είδη ρουχισμού, παπούτσια, μπογιές, εσώρουχα και άλλα με σκοπό να στηρίξει το ίδρυμα που έχει μεγάλη ανάγκη.

Για την συμμετοχή σας παρακαλώ επικοινωνήστε 210 9828002 ή στείλτε στο lifelinegr@pkfond.rs

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
Είσοδος από Κέντρο ΓΑΙΑ,
Οθωνος 100, Κηφισιά
210 8015870