Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Το μαξιλάρι που προστατεύει τον ύπνο του μωρού σας!

Το μαξιλάρι που προστατεύει τον ύπνο του μωρού σας!

0001310_bebepharm-Το ειδικά σχεδιασμένο αντιπνικτικό μαξιλάρι της εταιρίας BebePharm είναι κατασκευασμένο από πολύ μαλακό αφρώδες υλικό και κυψελώδη σύνθεση που αναπνέει. Οι πολλές οπές/κυψελίδες που διαθέτει επιτρέπουν στον αέρα να περνά κατά τη διάρκεια του ύπνου και προστατεύουν το μωρό (ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο πνιγμού από ασφυξία) όταν αυτό γυρίσει μπρούμυτα, ενώ κοιμάται, με το στόμα και τη μύτη πάνω στο μαξιλάρι.

0001311_bebepharm-Η ειδική αυτή σχεδίαση και ιδιότητά του, το καθιστούν ασφαλέστερο από οποιοδήποτε άλλο κοινό μαξιλάρι. Η μαξιλαροθήκη αποτελείται από 100% βαμβακερό ύφασμα, είναι αντιαλλεργική, αφαιρείται εύκολα για να πλυθεί και εγγυάται τη μέγιστη διαπερατότητα του αέρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.