Αρχική Νέα To McArthurGlen Designer Outlet Athens ανάβει το πρώτο του χριστουγεννιάτικο δέντρο με special guest το Μιχάλη Χατζηγιάννη (16/11)

To McArthurGlen Designer Outlet Athens ανάβει το πρώτο του χριστουγεννιάτικο δέντρο με special guest το Μιχάλη Χατζηγιάννη (16/11)

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen φοράει τα γιορτινά του και εγκαινιάζει τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, ταξιδεύοντας τους επισκέπτες του στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και κάνοντας τους να νιώσουν όλοι και πάλι παιδιά.
Η επίσημη έναρξη θα κηρυχθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 18.00 με special guest το Μιχάλη Χατζηγιάννη! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ανάψει τα λαμπάκια του 15 μέτρων χριστουγεννιάτικου δέντρου ολοκληρώνοντας τη μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Παράλληλα, η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει την εκδήλωση και θα καλωσορίσει το κοινό στο υπέροχα στολισμένο εκπτωτικό χωριό! Τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα ενισχύσει η χορωδία της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.
Από νωρίς την Τετάρτη το κέντρο θα μυρίσει Χριστούγεννα με όλους τους επισκέπτες να γεύονται Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα (κουραμπιέδες & μελομακάρονα)! Από τις 16.00 το κέντρο θα γεμίσει με μουσική προετοιμάζοντας το κοινό για το μοναδικό θέαμα που θα ακολουθήσει. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εκεί! Η εορταστική ατμόσφαιρα θα παραμείνει για όλο το χρονικό διάστημα των Χριστουγέννων!
Με το κέντρο να θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι, οι επισκέπτες θα νιώθουν πως ταξιδεύουν στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο κόσμο. Περιπλανηθείτε στα γραφικά και μοναδικά στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

McArthurGlen Athens, Οικοδομικό τετράγωνο E71, Γυαλού, Σπάτα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.