Το McArthurGlen φοράει τα Χριστουγέννιατικά του και το γιορτάζει με αγαπημένους τραγουδιστές!

newsletterImageΤο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen φοράει τα γιορτινά του και εγκαινιάζει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με το μοναδικό Christmas Shopping and Music Festival! Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, υποδεχόμαστε 4 back to back συναυλίες: στις 14.30 την αυλαία ανοίγουν οι Dj KAS ft Josephine, Oge & Mike, ακολουθούν στις 17.00 οι Ησαΐας Ματιάμπα και Μύρωνα Στρατής για ένα δυναμικό ντουέτο, στις 18.00 στην σκηνή ανεβαίνει η Demy και στις 19.00 υποδεχόμαστε τους Onirama για μία μοναδική συναυλία ενώ τα σκήπτρα της παρουσίασης θα κρατά ο  Θέμης Γεωργαντάς .

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί με τα τραγούδια των αγαπημένων σας καλλιτεχνών και να ανάψουμε όλοι μαζί τα λαμπάκια του 17 μέτρων χριστουγεννιάτικου δέντρου του εκπτωτικού χωριού! Ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων θα φωτίσει τον ουρανό του στολισμένου εκπτωτικού χωριού!

DemyS

Περιπλανηθείτε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας designer brands και αποκτήστε τα 35-70% πιο φθηνά στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλο το κοινό.

McArthurGlen Athens,
Οικοδομικό τετράγωνο E71, Γυαλού, Σπάτα