Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Το Mediterranean Cosmos υποδέχεται το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων (από 17/1)

Το Mediterranean Cosmos υποδέχεται το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων (από 17/1)

paidko-moyseioΤο Mediterranean Cosmos σε συνεργασία με το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν δύο μοναδικά εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά, στην Μπλε Πλατεία του εμπορικού κέντρου με ελεύθερη είσοδο!

Σάββατο 17/01, 12:00 έως τις 16:00: «Το ηλιακό μας σύστημα»

Μια ξεχωριστή δράση για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, γεμάτη χρώματα και εξερεύνηση. Τι σχήμα έχει η γη; Πόσο μακριά είναι από εμάς ο ήλιος; Πόσοι είναι οι υπόλοιποι πλανήτες του ηλιακού συστήματος; Όλα τα μυστικά φανερώνονται μέσα από κατασκευές, ιστορίες, πειράματα και παιχνίδια.

Σάββατο 31/01, 12:00 έως τις 16:00: «Το ταξίδι του νερού»

Ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά του πλανήτη, το νερό, γίνεται πεδίο εξερεύνησης για τους μικρούς μας φίλους μέσα από εικόνες, ζωγραφιές, κατασκευές και άλλες δραστηριότητες. Ας επιβιβαστούμε όλοι σε ένα σύννεφο βροχής και ας γνωρίσουμε αυτό το σπουδαίο ταξίδι της φύσης.

Η είσοδος στα εργαστήρια είναι ελεύθερη.

Mediterranean Cosmos,
11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.