- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Το Meet Market – Sunday for Kids & Families επιστρέφει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων!

Προσοχή: Λόγω ανησυχητικών καιρικών προγνώσεων, το Meet Market μεταφέρθηκε για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, 11:00-19:00.

Χρώματα, παιχνίδια, γεύσεις, μουσικές σε ένα Meet Market αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους και ειδικά σχεδιασμένο για ολόκληρη την οικογένεια. [2]Περισσότερα από 40 ελληνικά brands με προϊόντα προσανατολισμένα στο παιδί θα υποδεχτούν τους μικρούς επισκέπτες με τους γονείς τους, ενώ όλοι μαζί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια εντελώς δωρεάν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Από mega jenga, slack line και καφασοαναρρίχηση, facepainting και θεατρικό παιχνίδι μέχρι εργαστήριο κεραμικής, bubble show, χορό για γονείς και παιδιά και circus workshop αυτή η μέρα θα είναι συνώνυμο της ξεγνοιασιάς και της διασκέδαση και θα τα έχει όλα.

Ραντεβού, λοιπόν, στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων για μια σαββατιάτικη βόλτα γεμάτη χαμόγελα, δημιουργικότητα και φαντασία!

The Meet Market – Sunday for Kids & Families: Μια ημέρα για όλη την οικογένεια. Μια ημέρα διασκέδασης και ξεγνοιασιάς γεμάτη δωρεάν διαδραστικά παιχνίδια και μοναδικά προϊόντα για παιδιά και γονείς!

Makers Lineup:

•Clothes & Accessories:
Bakayaro, Cocome, Des To Tsantaki Mou, Diesblon, Freyja Jewelry, I Love Bows, Jellykids, Mamma Cavolfiore, Mamuka, Starflings, sTeehos, Zeta

•Books & Toys:
απ Όυσια Κοιν. Σ.ΕΠ., Educademy Bookstore, ΕΓΩτοτροπίες, Εκδόσεις Νεφέλη, Funky Little Stuff, Kokahandmade, Macaw Kid, ΜΑΡΤΗΣ, Pinepoli, Playzen, YAZ

•Mind, Body & Soul:
Angels of Joy, Paper Boat Soaps & Candles, Valsamon

•Home Deco:
Demi Handmade, Fly a Kite, Mini Box, My Tiny Box, Paint my Day, Pomegranate Project, Woody Tints

•Yumminess:
Agroktima Drosou, Chocome, euzoiasgi.gr, Falafeladiko, Ideas Lab, Kukuowl-Nutrition Philosophy, PASTABOUKIS, Penelope’s marmalade, ΣΑΟΣ, Sourmena Brew, ΤΣίΤΣΙΡΙ KOMBUCHA, Waffle Batter

Daddy DJ Lineup:
11:00 – 13:00: Chris OD
13:00 – 15:00: Winjer
15:00 – 17:00: Pipi Dee
17:00 – 19:00: DJ a/k/a Zegas

Παιδικές Δραστηριότητες με Δωρεάν Συμμετοχή

•12:00-15:00 | ΠαιΖΩντας

Τι συμβαίνει όταν συνοδοί βουνού και ποταμού, αναρριχητές, ορειβάτες, δάσκαλοι παιδικού θεάτρου και φυσικής αγωγής, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί υπαίθριων δραστηριοτήτων και προσκόπων συναντιούνται στο Meet Market; Η διασκέδαση ξεκινά! Υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και αναρρίχηση για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση!

•13:00-14:30| CINEMATHESIS: Παίζουμε Κινηματογράφο;

Άραγε τι χρειαζόμαστε για το παιχνίδι μας; Σκηνικό, χαρακτήρες, κάμερα, μικρόφωνο,ακουστικά, κλακέτα…ή μήπως απλά ένα βιβλίο, μια ιδέα, μια τρελή ιστορία, ένα φανταστικό σενάριο σε έναν σουρεαλιστικό, ονειρικό τόπο; Ελάτε να κατασκευάσουμε τα δικά μας προ-κινηματογραφικά οπτικά παιχνίδια, να αποφασίσουμε τον δικό μας σκηνικό χώρο, να φτιάξουμε τους δικούς μας χαρακτήρες, να ζωγραφίσουμε το αγαπημένο μας καρέ, να δημιουργήσουμε τη δική μας φωτοϊστορία, να φτιάξουμε το δικό μας storyboard και να πειραματιστούμε με ποικίλους τρόπους κινηματογραφικής αφήγησης. Ελάτε να γίνουμε οι κριτικοί θεατές, οι μικροί σινεφίλ και οι δημιουργοί του σήμερα και του αύριο. Ελάτε να παίξουμε Κινηματογράφο!

•15:30-18:00| Circus Workshop “ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΣΙΡΚΟ”

Τα ακροβατικά εδάφους,το σωματικό θέατρο, ο χορός, τα ζογκλερικά και ισορροπιστικά παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το σώμα τους, να συντονίσουν τις κινήσεις τους και να ακονίσουν το μυαλό και την αυτοσυγκέντρωσή τους ευχάριστα και δημιουργικά! Τα τρία κορίτσια, μέλη της ομάδας είναι καλλιτέχνες και εκπαιδευτές με μεγάλη εργασιακή εμπειρία στα αντικείμενα τους. Έχουν υπάρξει πρωταθλήτριες στην ακροβατική γυμναστική, καλλιτέχνες σε ομάδες τσίρκο- θέατρο, και εκπαιδεύτριες με πολλά χρόνια εμπειρίας κοντά σε νέους και παιδιά, αλλά πάνω απ όλα με πολλή όρεξη, σεβασμό και αγάπη για το αντικείμενο τους. Κορίνες, μπαλάκια, κρίκοι, rolla bolla, hula hoops, τούμπες και αληθινές ‘’ανθρώπινες πυραμίδες”, θα σας περιμένουν, να σας καλωσορίσουν στον κόσμο του τσίρκο!

Εκπαιδευτές: Αγγελική Μερεντίτη, Αντωνία Σωτηροπούλου και Νεφέλη Σωτηροπούλου

•15:30-18:30 | Εργαστήριο Κεραμικής: ”Αποτυπώνοντας τα συναισθήματα”

Έχοντας ως αφετηρία τα δύο από τα πιο βασικά συστατικά της φύσης, το χώμα κ το νερό, από τα οποία αποτελείται και ο πηλός, τα παιδιά καλούνται να εκφράσουν με έναν διαφορετικό τροπο τα συναισθήματά τους. Μέσα από ένα βιωματικό παιχνίδι παρατήρησης θα προσπαθήσουν να “αναγνωρίσουν” τα συναισθήματά τους και στη συνέχεια να τα αποτυπώσουν σε ένα πήλινο προσωπείο..Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με το υλικό και με βασικές τεχνικές πηλοπλαστικής κατασκευάζοντας το δικό τους έργο. Στόχος του εργαστηρίου ειναι η ψυχαγωγία και η ελεύθερη έκφραση, καθώς και η γνωριμία με τον πηλό και την τέχνη του, μέσα από ένα βιωματικό και διασκεδαστικό εργαστήρι!

Απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών.

•16:00-18:00 | Face painting
Με πολύχρωμα πινέλα και σκόνη μαγική, «μουτζουρώματα» θα γίνουν στο Meet Market αυτή την Κυριακή. Οι Μουτζούρες έρχονται και πιάνουν δουλειά!

•17:00-18:00 | Bubble Show & Juggling Show
Ο Παναγιώτης Αργυράκης της Fundastick Performing Arts θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με τα απίθανα ζογκλερικά τους και θα γεμίσει το Meet Market με τεράστιες σαπουνόφουσκες!

•17:00-17:45 | Θεατρικό Παιχνίδι
Το εργαστήρι έχει στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά ώστε μέσα από το παιχνίδι, τους θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, και το τραγούδι να βιώσουν τη χαρά της δημιουργικότητας, της συνεργασίας και της συνύπαρξης σε μια ομάδα. Μέσα από ένα ασφαλές και δομημένο πλαίσιο θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν ταλέντα, και τις ιδέες τους και να αισθανθούν τις αξίες της εμπιστοσύνης, της αλληλεγγύης και της αποδοχής.

Απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 12 ετών

Εμψυχώτριες: Δήμητρα Γκλιάτη, Ερμιόνη Δόβα

•18:00-19:00 | Κυκλικοί Χοροί
Οι κυκλικοί χοροί είναι συλλογικοί χοροί που στόχο έχουν να ενσωματώσουν την ομάδα και να ενισχύσουν αξίες όπως η ενσυναίσθηση, η κατανόηση και η αίσθηση του ανήκειν. Σε αυτό το είδος χορού, άνθρωποι -όλων των ηλικιών- τακτοποιούνται σε κύκλους και χορογραφούνται μαζί. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε συμμετέχων βάζει την πρόθεση και την ενέργειά του στον κύκλο, επιδεικνύοντας τον καλύτερό του εαυτό στην αναζήτηση της ενότητας.
Απευθύνεται σε όλους τους γονείς και τα παιδιά

Εμψυχώτρια: Χριστίνα Μπατίστα

Πότε: Σάββατο 5 Νοεμβρίου 11.00 – 19.00

Είσοδος Δωρεάν / Ελεύθερο Parking

Πρόσβαση στο Σεράφειο Δήμου Αθηνάιων: Στάση Κεραμεικός (Μετρό, Γραμμή 3) | Στάση Πετράλωνα ΗΣΑΠ) | Στάση Κολυμβητήριο (Λεωφορεία: 049, 815 ,914)

Meet us on social media!
Facebook: Τhe Meet Market
Instagram: @themeetmarket.gr
YouTube: The Meet Market
Facebook Event

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του Meet Market – Sunday for Kids & Families

The Meet Market Κυριακή για Παιδιά & Οικογένειες
Σεράφειο Δήμου Αθηναίων
Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, 11854, Αθήνα

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί το “ευχαριστώ” της 7χρονης Μαγδαληνής σε όσους προσέφεραν τα μαλλιά τους για να φτιαχθεί η περούκα της [3]

Ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αθήνας καταγγέλει τα εκπαιδευτικά κενά και ζητά εξηγήσεις από το Υπ. Παιδείας [4]

Βιολογικά προϊόντα: Γιατί να τα προτιμάμε για το μωρό μας από τους πρώτους κιόλας μήνες [5]