Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα To μεγαλύτερο υπόγειο τραμπολίνο ανοίγει τις πύλες του στην Ουαλία!

To μεγαλύτερο υπόγειο τραμπολίνο ανοίγει τις πύλες του στην Ουαλία!

Welsh-Cave-Trampoline-1Το μεγαλύτερο σε μέγεθος υπόγειο τραμπολίνο στον κόσμο αναμένεται να τοποθετηθεί από τις 3 Ιουλίου σε ένα σχιστολιθικό σπήλαιο στην πόλη Blaenau Ffestiniog της Ουαλίας προσφέροντας μοναδική εμπειρία διασκέδασης στους επισκέπτες του.

Οι επισκέπτες καλούνται να περιηγηθούν στους χώρους του σπηλαίου αναπηδώντας  πάνω στο τραμπολίνο και απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και ένα πολύχρωμο σόου φωτός . Τα σπήλαια τοίχοι φωτίζονται από κάθε γωνία με φθορίζουσες λάμπες σε μωβ, πράσινο και μπλε τόνους που δημιουργούν ένα θέαμα που κόβει την ανάσα.

Welsh-Cave-Trampoline-3-600x900Μια σκάλα που θα τοποθετηθεί στο άνοιγμα της σπηλιάς θα οδηγεί τους επισκέπτες στο εσωτερικό όπου τρία τεράστια τραμπολίνα θα μπορούν να δεχτούν μεγάλο βάρος, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό. «Κάτι παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στον κόσμο και ευελπιστούμε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών τόσο από τον τόπο μας όσο και εκτός Ουαλίας», αναφέρει η υπεύθυνη της εγκατάστασης Laura Jones στην Daily Mail.

Welsh-Cave-Trampoline-2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.