Αρχική InfoMommy Νέα Το μικρό αγόρι κάνει στροφή 180 μοιρών ενώ το κεφάλι του παραμένει ακίνητο

Το μικρό αγόρι κάνει στροφή 180 μοιρών ενώ το κεφάλι του παραμένει ακίνητο

Τρομακτικό, σοκαριστικό; Εντυπωσιακό πάντως σίγουρα. Viral έχει γίνει το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα μικρό αγόρι το οποίο καταφέρνει να περιστρέψει τον κορμό του κρατώντας ακίνητο το κεφάλι του.

Η εικόνα του νεαρού αφροαμερικανού σε πολλούς θυμίζει σκηνές από την ταινία «Ο Εξορκιστής».

Στο βίντεο το μικρό αγόρι ακούγεται να λέει σε αυτόν που καταγράφει τη σκηνή «πες μου πότε» και όταν εκείνος του δίνει το σήμα τότε το κορμί του κάνει μια στροφή 180 μοιρών ενώ το κεφάλι του παραμένει ακίνητο με το βλέμμα του να παραμένει καρφωμένο στην κάμερα.

Για να γίνει μάλιστα πιο πιστευτός επαναλαμβάνει την κίνηση αυτή σε αργή κίνηση. Η περίπτωση του μικρού ακροβάτη θεωρείται σπάνια κάθως άλλη μια φορά έχει καταγραφεί ανάλογο περιστατικό, το 2006, όταν ένας Ρώσος εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σόου και έκανε κάτι παρόμοιο με την ικανότητα του αυτή να αποδίδεται στη σπονδυλική του στήλη.

Δείτε το βίντεο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.