Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Το μικρότερο ασύρματο ποντίκι στον κόσμο!

Το μικρότερο ασύρματο ποντίκι στον κόσμο!

M-BM1DLGN_01LΤο ασύρματο ποντίκι Elecom Baby Beans Mouse  είναι εργονομικά σχεδιασμένο, ώστε να μοιάζει με ένα μικρό φασόλι και εξασφαλίζει μοναδική αίσθηση σε όλες τις καθημερινές εργασίες, για τους δεξιόχειρες, προσφέροντας περισσότερη άνεση από ένα touchpad. Οι μικροσκοπικές του διαστάσεις το καθιστούν ιδανικό για όσους έχουν μικρό μέγεθος παλάμης ή δίνουν προτεραιότητα στην εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

elecom-baby-beans-white-M-BM1DLWH-middle-1000-0828388

Είναι πλήρως συμβατό με τα Microsoft Windows XP(SP3)/Vista/7/8. Απλά συνδέστε τον μικροσκοπικό νανοδέκτη σε μία ελεύθερη θύρα usb και αρχίστε να χρησιμοποιείτε το ποντίκι σας αμέσως. Ο νανοδέκτης είναι τόσο μικρός που μπορείτε να τον συνδέσετε σε οποιαδήποτε θύρα USB και "απλά" να ξεχάσετε την ύπαρξη του. Όταν χρειαστεί να το μεταφέρετε ή να το αποθηκεύσετε , απλά αφαιρέστε τον δέκτη και τοποθετήστε τον στην βάση του ποντικιού σας. Εκεί θα βρείτε και ένα διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της συσκευής. Η τροφοδοσία ρεύματος διακόπτεται αυτόματα και αυξάνεται η διάρκεια ζωής της ενσωματωμένης μπαταρίας λιθίου.

elecom-baby-beans-white-M-BM1DLWH-right-1000-0828388Το ασύρματο ποντίκι της Elecom τροφοδοτείται με μία ενσωματωμένη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου με χωρητικότητα 120mAh, απαλλάσσοντας σας από την ταλαιπωρία της τακτικής αλλαγής μπαταριών. H μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τις 3 εβδομάδες με μία πλήρη φόρτιση, ενώ η φόρτιση είναι εύκολη διαδικασία χαρις στο αποσπώμενο καλώδιο usb. Η έξυπνη λειτουργία αναστολής και ο διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης σας επιτρέπουν να εξοικονομείτε περισσότερη ενέργεια, αυξάνοντας την διάρκεια χρήσης του ποντικιού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.