Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Το Milan Junior Camp υποδέχεται τους επίδοξους ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη (1-7/9)

Το Milan Junior Camp υποδέχεται τους επίδοξους ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη (1-7/9)

P_Milan_Junior_CampΤο Milan Junior Camp αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά ποδοσφαιρικά camp για τα παιδιά που ονειρεύονται να "υπηρετούν" επαγγελματικά τη μπάλα του ποδοσφαίρου. Κι επειδή το ποδοσφαιρικό ταλέντο βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα, αν είστε κάτοικος Θεσσαλονίκης ή Βόρειας Ελλάδας, αξίζει να εγγράψετε το παιδί σας στο Milan Junior Camp που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από την 1η έως και την 7η Σεπτεμβρίου στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων!

Adidas-Milan-Junior-CampΝεαροί αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος, έχοντας δίπλα τους επαγγελματίες προπονητές και παίκτες της Milan που θα τους δείξουν μυστικά και τεχνικές του Ιταλικού και Ευρωπαικού ποδοσφαίρου! Το φοβερό είναι πως οι καλύτεροι θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο όπου θα δοκιμαστούν από τους υπεύθυνους των ακαδημιών της ομάδας κατά τη διάρκεια της “Milan Junior Camp Day”! Όσοι διακριθούν θα στελεχώσουν τα τμήματα της 7 φορές Πρωταθλήτριας Ευρώπης και θα ασχοληθούν, πλέον... επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο!

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2621042190 και στο milanjuniorcampgreece@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.