Αρχική InfoTeens Sports Το Milko γιορτάζει 30 χρόνια με ένα 3x3 τουρνουά μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα!

Το Milko γιορτάζει 30 χρόνια με ένα 3x3 τουρνουά μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα!

Η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 30 χρόνων παρουσίας του MILKO στην ελληνική αγορά, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) για τη διοργάνωση «MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3». MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Το «MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3» θα διεξαχθεί σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Πελοπόννησο και την Κρήτη, και το MILKO θα απονείμει 30 μεγάλα έπαθλα σε 30 παιδιά που θα κληρωθούν από το σύνολο των νικητών των αγώνων, ενώ θα μοιράσει αναμνηστικά σε όλους τους νικητές.

Στο «MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3» μπορεί να συμμετέχει κάθε αγόρι ή κορίτσι 8 έως 18 ετών. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τις περιοχές και τις ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά, καθώς και Δελτία Συμμετοχής, στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. και στην ιστοσελίδα του MILKO.

Η ΔΕΛΤΑ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στη χώρα, εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια διαθέτει στην ελληνική οικογένεια καθημερινά τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα της και είναι παρούσα σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν και αξιοποιούν τις δεξιότητες της νέας γενιάς, καθώς και της κοινωνίας γενικότερα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter